Møbler og interiør

← Vi tilbyr

Leverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv

Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler. Vår styrke ligger i vår lokale tilhørighet og god, personlig service. I nært samarbeid med våre kunder designer vi og skreddersyr en løsning som er perfekt for ditt behov.

Norengros representerer markedets fremste produsenter. Begreper som design, funksjon miljø og økonomi står sentralt hos oss. Et produkt fra oss skal ha lang levetid og gi en god opplevelse for deg som kunde.

Klikk her for å besøke vår nye sentrale møbelnettside.

Vil du bli kontaktet av en av våre møbelkonsulenter?

Hva er viktigst for deg? 

møbler

Komfort og design

Ja takk, begge deler! Norengros er opptatt av at du skal kombinere god komfort med godt design. Komfort er nødvendig for å ha det bra på arbeidsplassen og design er viktig for å fremheve bedriftens identitet. Vi har produkter og løsninger som gjør at det ene ikke utelater det andre.

møbler

Personlig service

Tilgjengelighet og tilstedeværelse er nøkkelord i vårt servicebegrep. Våre konsulenter gir profesjonell veiledning i hele prosessen, fra idé og behovsanalyse, til varene er ferdig levert og montert. Om ønskelig kan vi i nært samarbeid med våre kunder utarbeide tegninger i 2D og 3D.

møbler

Funksjonalitet

Vi har smarte løsninger for å utnytte plassen bedre, enten det gjelder oppbevaring, oppheng eller fleksible møbler som gir dere flere muligheter.

møbler

Pris

Vi har et bredt utvalg og konkurransedyktige priser, uten at det skal gå utover kvalitet og funksjonalitet. Et møbel fra Norengros skal ha lang levetid og gi deg en god opplevelse.

møbler

Ergonomi

Sykefravær koster bedrifter store summer, og ikke minst færre effektive ansatte. Ergonomi er et sentralt begrep når vi hjelper våre kunder med å tilpasse arbeidsplasser til sine ansatte. I vårt brede produktsortiment finner du alle produktene du trenger for å ta vare på helsen til de ansatte.

møbler

Kvalitet

Norengros representerer markedets fremste produsenter. Begreper som design, funksjon, miljø og totaløkonomi er sentrale hos oss. Møbler er skapt for å brukes. Vi har høyt fokus på kvalitet og brukervennlighet.