Helseavdeling

HelseVåre fagkonsulenter innenfor medisinske forbruksvarer har alle helsefaglig utdanning og/eller lang erfaring innenfor helsesektoren. Dette sikrer deg som kunde tilgang til den beste kompetansen.

Legekontor og laboratorium

Vi har bred kompetanse innenfor flere fagfelt på dette området. Diagnostisering, undersøkelse, laboratorium og prøvetaking, samt produkter til skiftestue er alle produktområder der vi har ansatte med meget høy kompetanse og fagutdanning.

Primærhelsetjeneste

På inkontinensprodukter har vi flere valgmuligheter fra ledende produsenter. Innen pleie og omsorgsprodukter er sortimentet bredt og mulighetene mange. Kontakt oss med din utfordring for å se om vi kan hjelpe deg. Vi kan også veilede med praktiske retningslinjer og referanser til hvordan klinisk ernæring effektivt kan benyttes for å forebygge underernæring i en hektisk omsorgshverdag.

Sår

Innen sårbehandling er diagnostisering av såret viktig for riktig behandling. Vi tilbyr en sårmeny der du kan velge på øverste hylle fra de beste produsentene. Vi kan tilby deg nøytral kompetanse for valg av produkt.

Hygiene og smittevern

Dette har blitt et av de viktigste fagfeltene der vi som leverandør kan hjelpe deg å finne gode løsninger. God håndhygiene er en forutsetning for å hindre smittespredning. Vi har systemene og produktene som bidrar til at alle tar håndhygiene på alvor. Vi kan også hjelpe deg med et eget forslag for bestilling av smittevernprodukter som inneholder det mest nødvendige.

Bla i vår katalog her