Digitaltrykk

Vår digitaltrykkavdeling er lokalisert i Sandnes og består av dyktige medarbeidere som jobber med det mest moderne av maskiner og programvare innenfor fagfeltet digitalt trykk.

Vi produserer og designer alt fra enkle visittkort til brosjyrer og plakater. Vi tilbyr ulike former for personifisering av trykksakene dine (variable data), vi har en brukervennlig løsning for nettbestilling av trykksaker og vi kan tilby en mengde muligheter innenfor valg av papirkvaliteter (papir og plast fra 80 til 350 gram).

Styrken i digtalt trykk ligger i at det er meget kort leveringstid, store muligheter for variable data og et utall av papirkvaliteter som kan benyttes. Alt med meget gode trykkresultateter.

Design

I venstremenyen kan du lese mer om våre tjenester, og få kontaktinformasjon for bestilling av digitalt trykk.

Vi leverer design for alle typer trykksaker. Et godt design er med på å bygge opp ditt image og skape begeistring rundt dine produkter og tjenester. Gjennomgående bruk av godt design skaper gjenkjennelseseffekt hos mottakere og er med på å bygge en sterk merkevare.

I vår designavdeling vil du møte bred kompetanse og ikke minst et brennende engasjement. Vi hjelper våre kunder med trykkrådgivning og design, og kvalitetssikrer forarbeidet og oppfølgningen frem til produktet er levert. Vår stab trives i tett dialog med kunden for å oppnå et slagkraftig resultat fra idèstadiet frem til sluttresultatet.

Kontakt og bestilling

Norengros Kjosavik

Hoveveien 5
4306 Sandnes

Telefon: 51 88 75 02
E-post: digitaltrykk@norengros.no