Vi kan stomi!

  • Vi har ansatte med brukererfaring og spesialutdanning
  • Vi har ansatte med spesialkompetanse innen stomi
  • Vi har tett kontakt med både sykehusets stomiavdeling
  • Vi er medlem av Norilco
  • Få varene gratis hjemkjørt eller hent selv. Du velger!
  • Vi fikk i 2017 over 300 nye stomikunder

Stomi er en kunstig kroppsåpning hvor tarm eller urinvei er ført ut til overflaten av huden. Hensikten er å erstatte eller avlaste et sykt organ ved å føre avføring eller urin ut gjennom stomien. Hos Norengros Helsebutikk får du råd, veiledning og alt innen stomiutstyr.

De fleste bruker en stomipose som limes fast på huden ved hjelp av en klebende hudplate. Det finnes todelte system med plate som først festes på huden rundt stomien og pose som deretter klikkes på platen. Dette fås også som kombinert system med plate og pose i ett. Stomiposer kan være tømbare, andre ikke.

Det er viktig at huden rundt stomien holdes ren, tørr og beskyttet mot avføring. Den klebende hudbeskyttelsesdelen av posen/ -platen vil sørge for dette og er laget for å opprettholde hudens naturlige egenskaper. I tillegg kan man bruke festekrem, tettering og barrierekrem for å beskytte huden rundt stomien.

Alternativ til pose er irrigasjon, som er tømming av tarmen med klyster. Stomipropp er også en mulighet for de med utlagt tykktarm.

Diskresjon

Vi har egne samtalerom som vi tilbyr våre kunder som ønsker det. Vi har stort fokus på diskresjon. Vi vil at du skal føle deg trygg.

stomi

Rask bestilling og levering

Hos oss kan du bestille på nett, eller via e-post eller telefon hos kundesenteret. Varene blir levert på døren, kostnadsfritt!

Faglig veiledning

Våre ansatte har sterk faglig kompetanse og/eller lang erfaring innen helsebransjen. Snakk med våre eksperter!