RODEO – stolen som fremmer global rygghelse

Visste du at Norengros tilbyr møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv?

Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv. Vår styrke ligger i vår lokale tilhørighet og god, personlig service. I nært samarbeid med våre kunder designer vi og skreddersyr en løsning som er perfekt for ditt behov.

Norengros representerer markedets fremste produsenter. Begreper som design, funksjon miljø og økonomi står sentralt hos oss. Et produkt fra oss skal ha lang levetid og gi en god opplevelse for deg som kunde.

Sjekk ut disse fantastiske Rodeostolene som vi leverte til Bø Skule i fjor høst. Det er påvist en signifikant bedring av ryggstyrke hos elever som sitter på en Rodeostol, sammenlignet med vanlig stol.

rodeostol

Arbeid eller avslapning… vi sitter mye!

Målet med RODEO stolen har vært å utvikle et sittekonsept som fremmer god rygghelse gjennom å legge til rette for en aktiv sittestilling og bruke menneskets naturlige trang til å bevege seg til enhver tid. Universitetet i Stavanger utførte målinger i 2015 og 2016, som viser en signifikant bedring av ryggstyrke hos elever som sitter på en Rodeostol, sammenlignet med vanlig stol.

FUNKSJON Rodeo-stolen ivaretar din naturlige bevegelsestrang. Den runde formen oppfordrer til en aktiv og balansert sittestilling. Du stimulerer sentralnervesystemet og sitter komfortabelt, uten å gå på kompromiss med resten av interiøret. Resultatet? En sterkere rygg!

TYPE Pusset kryssfinér montert utpå natur bøk innerlag. Transparent polyuretan overlakk (alternativ farge).

PRODUKSJON 9 lags formpresset kryssfinér. Sirkulær 12 mm gummiring på undersiden, som bidrar til økt stabilitet.

2 STØRRELSER 1. – 4. klasse: Ø 430mm, Ø 360mm i bunn og Ø 310mm i topp. 5. – 7. klasse: Ø 530mm, Ø 360mm i bunn og Ø 310mm i topp.

Du kan lese mer om Rodeo på rodeochair.no

For så se mer av vårt møbelsortiment kan du se vår sentrale møbelside på: mobler.norengros.no

rodeo