Rabattavtale for ansatte hos våre kunder

←Vi tilbyr

Vi i Norengros Kjosavik setter pris på våre kunder, og gir derfor alle våre kunders ansatte en unik rabattavtale. Du som ansatt får 15% rabatt på hyllepris på alle varer*, i alle våre butikker og apotek. Rabattavtalen gjelder kun for privat handel i butikk.

Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle til vår butikkselger hvor du jobber, så finner vi kundenummeret ditt og du er klar til å handle. Kjøp gjøres mot kontant betaling (inkludert kort). Alle priser er oppgitt ink mva. Dersom din bedrift ikke er kunde kan du klikke her for å gå til registreringsskjema.

Vi har butikk på Forus, Sandnes, Bryne, Hillevåg, Egersund og i Haugesund, samt i våre helsebutikker i Bekkefaret, Sandnes og i Stavanger Sentrum, og tre apotek.

Klikk her for detaljert kontaktinformasjon og åpningstider til våre butikker og apotek

*Gjelder ikke salgsvarer, bestillingsvarer, kampanjevarer og/eller varer som allerede er nedsatt. På apotek gjelder ikke legemidler og varer på resept. 

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med oss.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.