Nyhet! Baby-vac

Forkjølet barn?

Tett nese?

Baby-Vac Nasal Aspirator

Spedbarn er ofte forkjølet, faktisk opp til seks ganger i året. Et av de største problemene er at et lite barn ikke er i stand til å pusse nesen selv, og det tar lang tid før spedbarn lærer å puste gjennom munnen. Nesesekret hindrer barna i å puste og fører til ubehag og irritasjon. Det kan ende med mer alvorlige helseproblemer knyttet til øre, nese, hals, og dårlige luftveier. Det er derfor meget viktig å holde nesehulen klar.

Baby-vac er en nasal aspirator som enkelt kan kobles opp til støvsugeren din hjemme, for å så suge ut snue og åpne luftveiene til barnet. Apparatet kan håndteres av en person. Det er svært lite trykk/sug som skal til, og dette reguleres enkelt av apparatet. Det rengjøres enkelt etter bruk.

Små barn trenger ofte inhalasjoner, saltvannspray eller drypping av morsmelk i nesen for å åpne tett nese. Dersom barnet er forkjølet kan Baby-vac brukes og bidra til kortere tid med nesetette barn og eller mindre plager som følge av forkjølelse, som igjen kan gi spiseproblemer, søvnproblemer eller lignende.

Fordeler av  Baby-Vac Nasal Aspirator:
  • Kontinuerlig sugeeffekt virker raskt
  • Ingen tilbakefall, noe som ofte skjer med vanlige aspiratorer
  • Avtakbar Clear kammer er vaskbar, hygenisk og tillater observasjon av nesesekretet
  • Trygt for nyfødte og småbarn
  • Anbefalte av leger

Bruke Baby-Vac Nasal Aspirator.

Se hvor enkelt Baby-vac kan monteres til støvsugeren hjemme!

Baby-vac kan du få hos Norengros Kjosavik sine helsebutikker eller apotek. Vi har butikk i Sandnes, Stavanger og Bekkefaret, og apotek i Sandnes, Sola og Rennesøy. Våre ansatte har høy faglig kompetanse og lang erfaring innen helse, og står alltid klar til å hjelpe deg.

Se her for oversikt og kontaktinformasjon til alle våre butikker.