17. mai i rødt, hvitt, blått og grønt

Er du klar til vårens store festdag?

Meteorologene melder om overskyet og 12 grader, mens frivillige organisasjoner er klare med med pølser, is og annet småsnacks. Vi i Norengros Kjosavik kan melde at vi er klare til å hjelpe deg med å gjøre 17. mai «grønn» i tillegg til rød hvit og blå.

Om du er en av mange som inviterer venner og kjente hjem på festdagen, så er både vår butikkbetjening, ordrekontor og salgskonsulenter klare til å hjelpe deg med å gjøre gode miljøvalg. Hva er vel bedre enn å kunne rydde glass, tallerkener, servietter og kopper i samme bosspose som kakerester, pølsebrød og is? Far smiler når han slipper oppvasken, miljøet smiler, og gjestene blir imponert over hvor lekre produktene du benytter er.

Hvert produkt fascinerer ved sitt design siden palmebladene ikke er helt like. Strukturen på hvert enkelt palmeblad fremstår derfor som et unikt produkt fra naturens side. Både frukt, kaker og grillmat kan serveres på produkter laget av palmeblader.

Disse er lette, formstabile og tåler temperaturer opp til 220 grader, og er blant våre lekreste produkter. Vi kan hjelpe deg med både tallerkener, boller og begre i denne kategorien.

Les mer om palmebladproduktene her.

Tapas eller småretter på kvelden?

Skal du lure frem litt tapas eller andre småretter, så anbefaler vi Amuse-Bouche Bagasse-serien som er komposterbare porsjonsformer i elegant og organisk design, produsert i hvit bagasse. Bagasse er et biprodukt av fibrer fra sukkerør. Det er rester av sukkerrørene etter at sukkeret er utvunnet ved pressing og utvasking med vann og er 100% komposterbare.

Amuse-Bouche Bagasse-produktene er blant våre mest populære komposterbare produkter.

Norengros Kjosavik tar miljøarbeidet på alvor. Klikk her for å lese mer om vårt arbeid med miljø og etisk handel.

Palmebladprodukter er et tidsriktig produktvalg. I tillegg til sin miljøvennlige profil har de et lekkert utseende.

Palmebladprodukter er blant våre mest
populære miljøvennlige produkter.

Klikk på bildet under for å
bla i vår kampanjebrosjyre